Zdravim pani precital som si dost tem kde sa nachadzala suma za telefon do 200€.
No bohuzial aj tak si zakladam novu temu..dufam ze to nevadi.
Moje poziadavky niesu narocne .. Fotenie obcas klasicke aby to nevyzeralo ako machula, volanie sms-kovanie, mmsky obcas interner ako fb email nejake tie stranky na citanie , ale tu nastava trosku problem ...Hladam nieco kde by bolo mozne hrat Hearthstone od blizzardu...neviem ake su na to extra poziadavky ci to nejde hrat len na smarftonoch za 400€ atd nerozumiem tomu vobec + radio mp3 pocuvanie hudby pozeranie videii to je asi tak vsetko (nie filmy ma nezaujimaju nato mam televizor pc .)
Znackam sa nebranim ..no co sa mne paci tak je lg g2 (aj mini aj ked som cital ze nedoporucujete.)
Mam sim kartu od orange takze by som bol rad ak by bezala bez nejakeho odblokovania atd.
Samsung nevie ma to kazdy rad by som sa odlisoval a nemusim mat vsetko co maju ostatny v mojom okoli.
Dakujem za vsetky ponuky skusne poslat aj nad rozpocet ale nie nad 250€ Popremyslal by som potom o doplateni alebo pockani na zlacnenie.
LG G2 je super, tiez som s nim velmi spokojny, hlavne s ohladom na cenu.. Ale myslim ze aj Honor 3C by mohla byt dobra volba ak nie si prilis narocny, a za polovicu ceny