Ja mam Xperia Arc a vykonovo aj dizajnovo je velmi dobra a co sa tyka tych plastov, tak to mas pravdu. Je cela plastova a kvalita tych plastov nie je zrovna najvyssia. Najmä tam hore vedla sluchatka co je ten senzor, tak tam nad nim ten tenky plastovy pasik praska asi na vsetkych xperiach arc (tusim sa tato jedna chyba da aj v ramci zaruky vyreklamovat). A aj to "sklo" nad displejom nestoji za vela. Ja mam na nom skrabance uz po pol roku pouzivania (nepouzivam puzdro na mobil) a to ho nosim normalne vo vrecku bez dalsich predmetov v tom istom vrecku. Aj ked je pravda, ze niesu nejake dramaticke tie skrabance, ale myslel som, ze vydrzi to sklo (plast) viac. Navyse to sklo nieje zarovnane s krytom, ale je nejak mierne vyvysene, neviem preco. Dalsia vec je, ze po pol roku pouzivania mi uz chrapci sluchadlo (zrejme kvoli bordelu vnutri) a prestava to uz byt znesitelne a asi to budem musiet reklamovat. Ale inak je tento telefon bezproblemovy a velmi dobre vyzera a mozem ti ho odporucit, ked ho nebudes pouzivat ako ja - bezny pouzivatel, ale budes ho nosit v puzdre a viac paranoidne sa on starat, tak mozno budes na tom po pol roku lepsie ako ja.
|