Priatelka uz zufalo potrebuje vymenit dozivajuci Sony Xperia T3 za nieco sucasne, kde jej aj pojdu nainstalovat aplikacie lebo podpora androidu v nom je uz mrtva a nejdu nainstalovat zakladne aplikacie (o2 appka, internetbanking a pod).
Co sa jej poziadavok tyka je to take...v podstate niesu ale no.... Chcela by zase Sony ale vsetci tu dobre vieme ako je to so Sony telefonmi ale hlavne pri cenovke 200€ cize to neberme ako podmienku.
Displej urcite minimalne 5,5+ ale zase nie tablet... cize tych 6" je uz vela. Urcite musi byt dual sim - moze byt hybrid slot ale extra 2 sim + sd je vyhoda, vydrz aspon 2 dni(nepouiziva telefon aktivne mozno nejake 2 hodky denne + pripadny messenger). A musi mat 3,5mm jack a musi byt cierny
Pozeral som tu okolite temy, nejaky nahlad som si spravil ale ked mam vybrat zacinam sa stracat. Info ci moze byt noch alebo nie este asi doplnim pripadne podla toho zredkujem vase odporucania.
Pozeral som cca Huawei P20 lite, Honor 9 lite, Honor 8c, XiaoMi A2 lite a dalej pri Šajomi sa dost stracam v modelovych znaceniach Redmi/note/pro/plus/lte/x/a....... mozno Asus Zenfone Max Pro ? , pripadne co stoji za zvazenie?
Objednavat chcem z SK kvoli pripadnej zaruke/vymene tovaru.