Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 16 ] | |
Autor | Správa |
---|
|
Ja sa celkom tešim Dvojka sa mi pačila....
Vyjde to 27 juna
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Ja už mám predobjednanú premium edition, tak som zvedavý.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Registrovaný: 08.01.09 Príspevky: 27825 Témy: 149 | 149 Bydlisko: Sládkovičovo |
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie |
|
|
dufam že bude ešte lepši killcam V dvojke sa mi to tiež pačilo.... proste strela a pekne vidno kde išla
|
|
|
Hral som 1. bol som sklamany. Dvojku som ani nehral a ako pozeram na to video, tak trojku ai tiez nebudem hrat. Pohyby, grafika, animacie... Pripada mi to ako z roku 2008...
|
|
Registrovaný: 12.06.11 Príspevky: 4215 Témy: 68 | 68 Bydlisko: Nitra |
No vidíš...a pritom to je "next gen"...na ultra aspoň 290x
_________________ MB: GIGABYTE AORUS ULTRA X570 CPU: AMD 3900X + NOCTUA NH-D15 VGA: GIGABYTE GeForce 2080Ti AORUS EXTREME PSU: CORSAIR RM750X MONITOR: DELL 27" 1440 CASE: Fractal R6 USB C KEYBOARD: Sidewinder X4 MOUSE: Logitech G400 VOLANT: Playseat Evolution + Logitech G27 Racing Wheel
PHONE: SAMSUNG NOTE9 |
|
Registrovaný: 06.06.10 Príspevky: 2087 Témy: 134 | 134 Bydlisko: Sučany |
Sniper elite 1 bola najlepsia podla mna.
_________________ CPU:i9 9900k delid-lapovanie jadra,MB:Aorus Z390 Pro,COOLER:Noctua Nh-D15,Ram:HyperX 32GB 4x8 3200MHz ,GPU:MSI Gaming Trio RTX 2080 TI,SSD:Plextor M8Pe 512GB,HDD:Seagate Barracuda 2TB,CASE:Fractal Design Define R6,PSU:Corsair RM750x,OS:Windows 10 Profesional |
|
Registrovaný: 14.12.11 Prihlásený: 19.11.24 Príspevky: 702 Témy: 66 | 66 Bydlisko: BA | |
Registrovaný: 19.11.08 Príspevky: 2702 Témy: 170 | 170 Bydlisko: Trenčín/Brno |
Hral uz niekto? Co na hru hovorite?
|
|
Vyskúšal som to a po pár minútach vymazal. Neviem či sa to dá hrať len s pohľadom za postavou, ale to mi vôbec nesedelo. Ani ovládanie. Postava nevie skákať ani ostatné základné pohyby. Celé to na mňa pôsobilo hlúpo a neprofesionálne...
_________________ MB: GIGABYTE AORUS ULTRA X570 CPU: AMD 3900X + NOCTUA NH-D15 VGA: GIGABYTE GeForce 2080Ti AORUS EXTREME PSU: CORSAIR RM750X MONITOR: DELL 27" 1440 CASE: Fractal R6 USB C KEYBOARD: Sidewinder X4 MOUSE: Logitech G400 VOLANT: Playseat Evolution + Logitech G27 Racing Wheel
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Ty si vymazal hru, ktorú si predtým kúpil? A to ju už nikdy nebudeš hrať? Keďže som hral SE2, ktorá ma bavila (teraz musím dohrať dve misie, až potom si zahrám trojku), tak tipujem, že trojka bude podobná. Pohľad za hráčom mi nevadí, rovnako ani to, že tam neposkakuješ. Ostatné základné pohyby fungujú.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Nie, vymazal som hru, ktorú som vyskúšal, zistil že je to koridor až taký úzky, až ma to zabolelo, že postava pozná pohyby len dopredu, dozadu, doľava, doprava a že to na mňa celé pôsobilo zle. A tak som po 5 minútach usúdil, že tomuto ja čas venovať nebudem. Grafiku myslím si že netreba ani spomínať. Nič moc...Tak som to odinštaloval. Ale keď sa to tebe páči, je to tvoj čas, kludne si hraj čo len chceš a koľko len chceš Cez víkend som nakúpil na steame asi 10 hier čo viem, že za to stoja, dokopy mám nakúpených cez 70 hier, samozrejme štýlom, že nie som ovečka a najprv si hru chcem vyskúšať. Dúfam, že nemáš nič proti
|
|
Ja som to už hral, je to +- to isté ako dvojka, sú tam nejaké nové vychytávky, nie som si úplne istý či sa mi páči prostredie, nie som z tých ktorí by sa išli sťažovať, že grafika nie je dokonalá, podla mňa to vyzerá dobre, misie som zatial prešiel len dve, tie boli nič moc.
|
|
|
Keď to hráte na vyššej úrovni, tak to nezobrazuje tu cervenu gulicku v mieritku ... Potom to nijako počítate alebo len odhadom tipujete kde asi strelíte? Či lamíte na nižšej úrovni ??
|
|
Ja som v dvojke vedel trafiť aj bez tej červenej značky (proste podla vzdialenosti som už približne vedel, kam mám trafiť). Môj pocit z trojky po pár minútach hrania je taký istý ako BF4 vs BF3 - príde mi to také viac farebné, dvojka sa mi páčila viac. Ale to sú vždy prvé dojmy z pokračovaní, proste som bol na to zvyknutý.
|
|
Mne to príde po pár hodinách ako +- to isté, akurát iné prostredie a na max nastavenia o čosi lepšia grafika, ale nejako na to prestáva baviť, je to sále to isté dokola a strašne frustrujúci prvok je ten sound covering, bez toho ani nedá strielať.
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 16 ] | |
|