Hravam multiplayer tejto hry, a okrem povodnych map pribudli aj nejake dalsie, ktore nie su v povodnej verzii, ale asi ich treba stiahnut. Napriklad mapa Brandenburg Gate. Neviete odkial sa to da stiahnut? Ja som nemohol nic najst. Dakujem
Zdravim, hravate niekto Sniper Elite? Stara ale dobra hra. Ja som proste najlepsi. Keby si to chcel niekto overit tak rad mu to dokazem. Mozme zahrat, aspon uvidime kolko Slovakov toto hrava. Mozno by sa dali aj nejake turnaje Moj nick v sniper elite je ..MegaDeath.. icq 470324145
_________________ "Only a warrior chooses pacifism, others are condemned to it." - unknown author
nie schvalne nechcem sa chvalit ale pravda je taka ze ja som najlepsi... hladam hocikoho kto by sa mi vyrovnal, keby ze ma niekto prekona tak ho zverejnim bud tu alebo na nejakej stranke keby ze sa mi nedajboze dakedy chcelo nejaku spravit. Lebo je komunita ludi co toto intenzine hrava na serveroch je vidiet zname mena tak by sa mohol spravit nejaky velky a definitivny turnament.
// pridané po 13 hodinách 8 minútach od posledného príspevku
nikto?
_________________ "Only a warrior chooses pacifism, others are condemned to it." - unknown author
Boli tu take prispevky v tejto teme, ktore skoncili v kosi, ze vraj to tu smrdi samochvalov a pod. Pratelia nespamujte tu zbytocne, jedina moznost ako vyriesit tu samochvalu je postavit sa mi zoci voci a porazit ma.
Hlboko sa ospravedlnujem. Bude sa konat celosvetovy turnaj je to dohodnute s klanmi a skalnymi hracmi, staci len hravat Sniper Elite a pytat sa ludi v hre.