Johnnny píše:
Ja by som to Sony kludne bral, aj ked to zrejme nebude najvykonnejsie riesenie. Pokial by si chcel naozaj vysoky vykon a vydrz ta neberie, mohol by si poskulit este po tomto
http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-po ... 0gb-4g-7hpJe sice trosku drahsi, ale na vykone (a vybave) to pocitis. VAIO je fajn hracka, ale maju trosku problemovy servis.
Zaujimalo by ma kde si prisiel na to ,ze Sony Vaio ma problemovy servis? To skor Asus je bordel.
Mam na to vela vela pisomnych podkladov. Sony vaio servis: volas na slovenske cislo ,zodvihne to slovak v irsku ,objedna ti prepravu ,kurier pride ,zoberie book do nemeckeho servisu a naspat je do 7dni. A mimochodom Sony notebooky vyraba Asus. Jedine co sony si robi je design. Nic viac. Ak sa vyznas v bookoch a servisujes ich ,rozober si Vaio a vedla toho Asus. Asi tak ,neviem preco zavadzat ludi ,ze Sony ma zly servis. Nemam priliz v oblube sony ,ale mam Z11-ku par rokov to bol asi jeden s poslednych bookov ktore sony nerobila u asus-u. Kazdopadne dnes okrem Fujitsu su vsetky NB vyrobene v cine. Kvalita je danna filozofiou firmy. Asus ,Acer maju jasnu... cisla. HPcko to iste ,Lenovo to iste. Vsetko je konkurencny boj o cisla. Na zisk idu dalsie firmy ako Dell, Toshiba, Fujitsu. Momentalne sa rozbieha Samsung... ale to hovorim o Europe ,kde sa preda smet notebookov v porovnani s Aziou.