Moja situacia (sql subory):
1. ak subor obsahuje funkciu - vtedy sa dana funkcia hiddne (spravi sa hidden verzia), t.j. v subore sa nachadza slovo hidden a potom nejake znaky, nepodstatne - v tomto pripade je v adresari /final tento subor ulozeny a potom existuje aj kopia tohoto suboru, kde nie je hiddnuta dana funkcia a ten subor sa nachadza v adresari /nonhidden
2. ak subor neobsahuje funkciu, tak je len v adresari /final - nic schovat netreba, takze tento subor nema kopiu nehidnutu v adresari /nonhidden
Subory su s pripomou .sql.
Takze moja struktura moze vyzerat takto:
Kód:
Hlavny adresar
/nonhidden/prvy.sql
/nonhidden/siesty.sql
/final/prvy.sql
/final/druhy.sql
/final/treti.sql
/final/stvrty.sql
/final/piaty.sql
/final/siesty.sql
/final/siedmy.sql
z coho vyplyva, ze subory prvy.sql a siesty.sql obsahuju funkciu - kde v priecinku final je ta funkcia schovana, tie dva subory obsahuju retazec "hidden"
- potrebujem spravit batko, ktore:
1. prejde vsetky subory v v adresari /final
2. spoji vsetky subory do jedneho sql suboru za sebou, oddelene medzerou tak, ze:
- ak subor obsahuje hidden slovo, t.j. funkciu, tak ho vezme z adresara nonhidden a nie final
- popripade na zaciatok kazdeho suboru v tom vystupnom sql subore da nazov daneho sql suboru
V mojom pripade by ten vystupny sql subor obsahoval 7 sql suborov, ale 2 subory by boli tahane z nonhidden a nie z final, lebo obsahuju slovo hidden.
Mate niekto s tymto skusenosti?
zatial som nasiel lennieco take, co najde vyskyt slova vo vsetkych suboroch v danom adresari a ked to slovo je v danom subore, tak ho (meno suboru) do noveho subora result.sql
Kód:
@echo off
findstr /m "hidden" *.sql > results.sql
if %errorlevel%==0 (
echo Found! logged files into results.sql
) else (
echo No matches found
)