Nerozumiem sa velmi do toho... Ale doma mam napojeny na pc videorekorder na beznu tv kartu cez kompozit a ked chcem konvertovat vhs na dvd proste dam nahravat v moviemakeri (ide to aj priamo v pribalenom softe od Aver, ale kedze to mam na starsom pc, seka mi to) a da sa mi to potom do formatu wmv. Len v moviemakeri to ma jeden hacik - potom nahraty zaznam spracuva velmi dlho - zavisi od dlzky zaznamu. Ked to nahravam s prilozenym softom, je to, myslim, v pohode, len mi to na vyssich rozliseniach seka a blbne. Mozno take nieco ide vyskusat aj na tvojej kamere. No rataj s tym, ze rozlisenie zaznamu bude priblizne 740x560 - alebo tak nejak a ze cinnost pc bude dost spomalena. Mozno by sa dala ta kamera pripojit na dvd rekorder s hdd a odtial zaznam prehrat na dvd. Len neviem, ci su rekordery schopne nahravat priamo z kompozitu alebo zo scartu, no myslim, ze skor ano. Radsej sa o tom este porad, neber radsej moje slova ako slova profika, lebo nim nie som.
_________________ pc: MB: MSI K9N SLi (chipset nvidia nforce 570 SLi), CPU: amd athlon X2 5600+ 2.8 Ghz Windsor chladeny ac freezer 64 pro, ram:2 GB 800Mhz DDR2 A-DATA Vitesta Extreme Edition (2x1GB), grafika: Sapphire Radeon HD 3870 512MB, HDD:Hitachi deskstar SATA2 7200 rpm 500.1GB, PSU: 450W Eurocase |