TommyHot píše:
Ked sa ti to podari nejako rozbehat daj vediet. My uz asi 2 tyzdne riesime kameru. Internet ide do dsl modemu, odtial to ide na wifi router a odtial kablom do kamery. Verejna IPcka je kupena, porty otvorene a forwardnute.. V ramci siete sa na kameru pripojime, ale z internetu ani za toho svateho.
Tak mas nieco zle, bud nemas verejnu IP, alebo mas zle presmerovane porty, pretoze ja ani nemam verejnu IP, mam len jeden port otvoreny a viem sa dostat na kameru z hocikade.
Ked raz mas verejnu IP a mas to spravne nastavene, ist to musi!
// pridané po 1 minúte od posledného príspevkuTonyKa píše:
WAN IP 10.202.x.x
Tomas1
Znovu som volal SWANu a znovu odpoved ze mame verejnu IP a co sa tyka presmerovania odpovedaly ze ked by to kazdy ziadal ... bla bla bla ... a potom ze je to tiez 4 € (3,35 €). Ochota ak hovado
Kde sa roby presmerovanie portu v serverovny SWANu alebo v panelaku kde je switch?
Vdaka.
Za to ze ti otvoria jeden port nemozu pytat 4€ mesacne, za 4€ mesacne ti daju vlastnu IP a vsetky porty na nej otvorene.
To je fakt ochotny provajder potom ked ma problem ti presmerovat jeden port.
Kde to robia ti povedat neviem, ale na switchoch iste nie, taketo veci riesia predsa routre
Ked mas podla nich verejnu IP, tak sa ich opytaj preco tvoj router ma taku IP aku ma? Pretoze tu IP co mas verejna nieje!
Alebo sa ich spytaj, ako sa vies dostat na svoj router z vonka, ked sa dostanes na svoj router, dostanes sa aj za router ak to nastavis.
Som velmi zvedavy co ti povedia
Ty verejnu IP nemas, dostanes ju za priplatok 4€ mesacne, tak nech nerozpravaju kraviny.