hell-o guys... mal som rovnaký problém a hral som sa s tým celú sobotu (pekne povedané)... najprv som nevedel rozchodiť wifi a už keď sa mi podarilo prepnúť tento "AirLive WL-5460AP v2" konečne do módu AP-čka, tak som sa do neho nevedel dostať a nakonfigurovať napr. heslo na wifi
nechce sa mi toto písať na každú jednu stránku, ktorá je na tomto fóra, či hoc aj celom internete... prečítal som si veľa rád, ktoré mi boli tak na dve veci, kým som neprišiel na toto... takže to pls prekopčite, kde sa len dá, aby to pomohlo aj ostatným, ktorí mali rovnaký problém
základom je dobre reštartovať router do defaultných nastavení... na oficiálnej stránke som sa dočítal, že najprv je potrebné držať RESET tlačítko dovtedy, kým nezačne blikať kontrolka Status... potom ho treba pustiť a znova stlačiť a od tohto momentu si až rátať 10 sekúnd (lepšie je aj viac), počas ktorých toto tlačítko držíme a potom pustíme... ak sa vám toto podarí, tu začína môj návod (je to písané na Windows 7, takže užívatelia XP-čka si budú museť trošku pohladať tie veci možno inde, ale vlastne ide o to isté):
1, prepojte router a komp cez LAN - cez wifi sa nedostanete do nastavení
2, otvorte Centrum sietí
3, klik na Lokálne pripojenie
4, Vlastnosti
5, klik na Internet Protokol Version 4 (alebo ktorý máte hlavný) a potom jeho Vlastnosti
6, klik na Použiť túto adresu IP a zadajte tam toto:
Adresa IP: 192.168.100.100
Maska podsiete: 255.255.255.0
7, OK, Zavrieť, Zavrieť
8, teraz by mala fungovať adresa 192.168.100.252 - zadajte ju do internetového prehliadača a otvorí sa vám stránka AirLive s nastaveniami routeru
9, po dokončení nastavení nastavte naspäť vo Vlastnostiach spomínaného Internet Protokolu Version 4 na Získať adresu IP automaticky - ak tam necháte to 192.168.100.100, nebudete sa vedieť pripojiť cez LAN na iné routere, modemy a možno ani na LAN-ku z tohto AirLive... proste toto nastavenie slúži len, ak sa potrebujete dostať do routeru a nastaviť ho nejako, a hneď potom to treba ale vrátiť naspäť na automatiku
super, takže mne toto naozaj zachránilo nervy a pomohlo mi to... ak to takisto niekomu pomôže, budem rád ak mi pošle jednoduché "ďakujem za AirLive" na
gitarista29@azet.sk