Zdravim pani,
prednedavnom som nahodil do pouzivania router D-Link DIR-615 a uplne v pohode ide spojenie s PC, PS3.. len spojenie router-telka Samsung LE32C650L1W nechce fungovat..
router po napojeni telky cez kabel nesignalizuje zapojenie telky v porte, t.j. nesvieti dioda spojenia ako pri pc, ps3,..
spojene je to straight kablom, ktory som otestoval aj na spojenie router-ps3 a funguje .. takze chyba kabla to nie je
nastavenie telky: pri nastaveni automaticky (tak ako bolo nastavene aj PS3 a ide) to nefunguje - test spojenia na telke neprejde, pri nastaveni manualne (ip, maska, dns, brana ziskanie cez ipconfig -all) - test spojenia na telke sa zastavi na chybe "Gateaway ping" ..
na pc je nainstalovany Samsung PC Share manager, ktory v sieti vidi PS3, ale aj telku, ktora uz v sieti ma pridelenu IP (192.168. ..), jednoducho rozpoznava v sieti typ telky a jej IP, pricom router telku nevidi :/
po kadejakych hladaniach na roznych forach som uz vyskusal mozno vsetko a spojenie stale nefunguje, postupne zacinam mat pocit, ze moze byt problem v sietovke telky..
neriesil nikto z Vas podobny problem?
este doplnim: firmware je najnovsi na telke a aj na routri, skusal som MAC filter s povolenim mac adries, ..
|