prosim vas ako spojit dvadisky v jeden pomocou toho programu ??dik lebo ked sa my vihodi tabulka stimi diskami a pravo hore je ze WIZARD potym je creat particion , increase free space,copy particion, recover particion a newm ako dalej co mam dat pls pomozte
Tak presun data z toho 9gb na ten 200GB a v acronise daj zvatsit volny priestor a oznac ten 200GB a daj dalej a potom oznac ze z ktoreho ma ubrat a to daj ten 9GB a daj urobit operasciu
Tak presun data z toho 9gb na ten 200GB a v acronise daj zvatsit volny priestor a oznac ten 200GB a daj dalej a potom oznac ze z ktoreho ma ubrat a to daj ten 9GB a daj urobit operasciu
chapes?Na tom 9GB mas dake data a tie si daj na ten 200GB....
ok no aelbo ze by so zvecsil bo mam jeden 500gb hardisk a je rozdelleni na 9 gb a ostatok tak keby si my poradil ako ho zvecsit daj me to o 100gb ze by na tom jednom 109 gb tam deje win a na tom druhom ostatok tak by sa to dalo???
no vsak normalka...das zvacsit disk...oznacis ten ktory chces zvatsit a potom ten z ktoreho chces ubrat miesto a das dokoncit operaciu...ale zvacsi ti ho iba o tolko kolko mas na tom z ktoreho chces brat volneho...
A ako mas vlastne tie disky podelene?....lebo teraz som uz uplny debil z toho
nie si sam ja som uz stoho tiez dilino ale dik ze my stim pomozes bo nevim si rady
dam ti presne vs info tak ze mam
jeden HDD-500gb pricom ho ma rozdeleny na
jedna particia-C:10 gb kde je win
druha particia-E:455 gb chapes dufam )
jj......ok tak sprav to co som ti pisal vyssie....das zvacsit disk...oznacis ten ktory chces zvatsit (teda ten 10GB) a potom ten z ktoreho chces ubrat miesto(teda ten 455GB) a zvolis si o kolko ho chces zvacsit-u teba max o 390GB a das dokoncit operaciu.... ok chapes?
takze pusti Acronis Disc Director.Klikni na zvacsit volny priestor.Oznac disk ktory chces zvacsit-v tvojom pripade ten 10GB (lebo ten chces zvacsit).A daj dalsie.Potom oznac disk z ktoreho chces zobrat volne miesto-v tvojom pripade ten 455GB a das dalej.A tam ti nabehne taka tabulka s takym pohyblivym kurzorom kde budes mat minimalna velkost oddielu a maximalna velkost oddielu a dole ti ukazuje tiez aktualnu velkost diaskoveho oddielu.A tym kurzorom si zvacsis ten disk o kolko chces-ked mas vistu tak na tej som ja ma 40GB-ciez si k tym minimalnym 10GB pridas este 30GB a ukazete ze mas 40GB Velôkost oddielu.Potom das dalsie a potom das operaciu a provest...tot vse:)
velmo dakujem ale nejde my to bo mam trial version a stym my asi neves pomoct ze??mozno key si mal ten program doma a dal by som ti icq alebo mail tak by si my to poslal abo ze by si my dal naiky link kde ten full staihnem ???alebo potom newm