Doposiaľ neznáma spoločnosť Tilera predstavila v lete roku 07 prvý 64 jadrový procesor Tile64. Dá sa použiť ako klasický procesor do socketu, alebo karta do PCI-E x1. Jeho cena bola v lete minulého roku asi 10700 SK.
to normarlne tak ako su procesory 4-jadrove su aj 64-jadrove??
jej to som nevedel
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
jj to je normalny CPU [neviem do jakeho sktu] a ma 64 jadier...ale tusim ze ma velmi vysoku spotrebu...to bude na tej stranke [teda samozrejme ked ma 64 jadier ]
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Ten procesor by som aj bral. no ale to stoji peniaze a určite nebola navrhnuta pre naše základne dosky