čaute, na novom notebooku som si zapol fifu 16demo nech to skusim a strašne pomaly mi ide obraz...proste celé jak keby je to pustené zo spomaleného záznamu a nedá sa to hrať. Mám tu Nvidiu geforce 940m 2gb, ramka je 4 gb a procesor i5 5200u...neviem či je to malou ramkou (všetko ostatné mám zavreté) alebo tou grafikou. Môže byť že sa mi nespúšťa tá grafická karta a ide to len cez integrovanú? lebo aj vpravo dole na lište keď si kliknem na grafiku je tam len Intel HD grafika...a ak som vo "všetkych aplikáciách" Nvidia corporation otvorím to a napíše mi že programu geforce experience sa nepodarilo nájsť ovládač pre tento počítač. Lenže keď si dám to odinštalovanie programov tak tam vidím dáky ovládač
skús preinštalovať driver ručne nie cez experience -stiahni ho podľa vz. systému a grafiky z Nvidia.com a nastav primeranú kvalitu-stredné až nižšie detaily teraz pozerám že ani minimum nebudú stačiť notebook je na ňu slabý https://www.easports.com/fifa/news/2015/fifa-16-pc-system-requirements
To je naozaj krkolomne riesenie ...ja tiez mam pritom pocit ze to ide len cez integrovanu ak to spustim...akoze obraz ide vsetko fajn len je to neskutocne spomalene a tym padom sa to neda hrat