moj problem spociva v tomto: ci hram nejaku hru alebo len surfujem sa mi monitor jednoducho vypne ako keby som vypol pocitac...
..ked sa mi to stane ked hram nejaku 3d hru tak zvuky pocut...zriedka mi pocitac zamrzne...
..dost casto to prejde iba do ciernej obrazovky - teda "vidiet" ze ten monitor je zapnuty...
..zvykne sa aj sam restartovat..
..po resete monitor nabehne ako keby nic a ja len cakam kedy sa to opat stane
...su dni ked ani jedno z tychto variant sa neodohra ale vzdy sa to vrati...je jedno ci po 2 minutach zapnutia kompu alebo po 2 hodinach hrania 3d hry
a este toto je dobree: v okamihu ked mi zamrzne hra - predzvest ciernej obrazovky alebo komplet zamrznutie - tak ak vystihnem ten spravny moment a stlacim klavesu WINDOWS obrazovka sa prepne do okien a mrznutie je v haji, chvilu pockam a prepnem naspat do hry a hram dalej....
SKUSAL SOM HADAM VSETKO...OVLADACE, REINSTAL, FORMAT
..co s tym mam robit prosim vas??
TOTO SOM VYHRABAL ZO SYSTEMOVYCH UDALOSTI:
Ovladač ati2dvag pro zařízení display \Device\Video0 se dostal do nekonečné smyčky. Tato situace obvykle nastává v případě problému se zařízením nebo v případě, kdy ovladač zařízení naprogramuje hardware chybně. Obraťte se na dodavatele hardwaru a vyžádejte si poslední verzi ovladače.
A este jedna vec mi napadla: toto co tu opisujem sa mi ani raz nestavalo ked som mal v kompe integrovanu graficku kartu VIA UNICHROME S3G....
..moze to byt aj kvoli zdroju? myslim ze je to nejaky noname a zrejme 300 W
---------------
zakl.doska M851G KM400 VIA CHIPSET sempron 2200+
SAPPHIRE 9600 XT 128 MB /OMEGADRIVERS NEWS
INTEGROVANA ZVUK.KARTA CMEDIA97
512 MB RAM
monitor PHILIPS 107S6
winxprofSP2