Poradite, kde by som nejaku takuto aplikaciu na spracovanie tabuliek nasiel ?
napriklad na webe: http://www.fkmoldava.sk/ v pravej casti je pekne spravena tabulka cez nejaky java script myslim. (je tam preklikavacka na domace a vonkajsie zapasy)
O čo ti teda ide? O nejaký php kód, ktorý pracuje s tabuľkami v pozadí (v tom prípade to lepšie popíš), alebo o ten JavaScript, čo prepína viditeľnú oblasť?
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
nejde mi o ten java, ale o nejaku aplikaciu na pracu s tabulkami ...
co ja viem, predstava je taka, ze si napriklad zadam na zaciatku muzstva a rozlosovanie kto s kym a potom len budem zapisovat vysledky do 1., 2. az n-teho kola a ono mi to bude pekne davat ako vystup nejaku takuto tabulku
len som myslel, ze nejake taketo vecicky su uz urobene a nie je potrebne to programovat od znova
Neviem ci sa niekto najde kto by s tym mal kusenosti a hodil ti tu nieco take uz urobene. Skor si asi budes nieco take musiet naprogramovat sam ale nemalo by to byt nic zlozite podla toho co si napisal alebo potom skusit pogooglit