Chcela by som mat internet a notebook aj pri telke tak potrebujem wifi.
Mam chello easy. Staci mi tento router, alebo treba nieco lepsie? Lacnejsie uz sa asi ani neda, vsak?
podla mna ti bude v pohode stacit...co sa tyka cenny nechce sa mi to hladat napis nazov routera do google-u a uvidis v akych e-shopoch a za ake ceny ti to najde
dakujem, nemyslela som to tak ze by som ho hladala niekde inde lacnejsie, skor ze ci existuje este nejaky iny podobny ale lacnejsi... ale 1100sk sa mi zda tak lacne ze uz lacnejsie ani nemoze byt pocitala som ze to bude tak 2000sk.
presne ten mam, staci prakticky na cokolvek, taha mi orange fibernet 30mbit\s, cez wifi dava cez betonovu nosnu stenu cca 15mbit, takze v pohode
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC