Program: Mobilný Internet T-Mobile bez obmedzenia 3. Ahojte, prosím o pomoc pri starte TMCC čo zadať v Registroch na konci aby sa neotvorilo pri Starte len okno TMCC a ja musím stlačiť Pripojiť ale pripojenie prebehne samo. Pôvodne tam bolo " -m " a vtedy sa ani samo neotvorilo okno TMCC-musel som ho otvoriť ikonou. Keď som miesto toho-m zadal "autostart tak okno TMCC sa otvorilo samo ale musel som zadať Pripojiť. Mám nový note ASUS N-750JV s Win 8 a teraz s update na Win.8.1. V jednej chvíly mi pripojenie aj išlo samo bez zobrazenia okna TMCC ale pri naťahovaní rôznych záplat z Win.Update mi to prestalo fungovať a keď to išlo ani ma nenapadlo pozrieť do Registrov. Pri inštalácii vášho softweru TMCC som mal samozrejme zapnutú volbu Spustiť pri starte. takto akosi vyzerá cesta v Registroch : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RUN\TMCC\...C:\Program Files (x86)\T-Mobile Communication Center\TMCC.exe" –m (teraz /autostart) Skúste mi pomôcť. Vopred pekne ďakujem! Peter Slama
|