Zdravim ... zacala sa mi diat taka divna vec je to pocut najviac v repro ale vsimol som si tu uz aj na sluchadlach ... bez ohladu na to, ci su repro zapojene do PC alebo nie ... pripadne sluchadla zapojene do uplne ineho pc ...
Vzdy ked sa postavim, alebo sadnem tak v repro zapraska ako keby ... neviem si to nejak vysvetlit ... so stolickou som sa oddialil a robilo to rovnako ...
dokonca sa mi zda, ze ak sa pri postaveni drzim zospodu kovovej casti opierky ruky, tak mi streli do prstu staticky prud ... stolicka ma gumene kolieska na laminatovej podlahe ... dokonca som ju dal aj na kobercek a rovnaky problem ...
nejake postrehy ? rady ? tipy ?
edit: nasiel som toto
Citácia:
A Month ago I bought a Secret lab Titan and ever since when I move my chair towards my computer It would make my headphones create a static sound and my monitor would flicker. I would only believe that the chair is causing this issue, I have 2 ASUS Swift PG248Q monitor and only the main monitor has this problem. In the last few days the games on my hard drive have been lagging or would take minutes to load, Games would freeze for seconds or textures would not load in. I would appreciate any help because I have no clue what is going on.
nechce sa mi verit, ze toto dokaze stolicka ... ano mam aja secret lab v latkovom prevedeni ... pred tym mi to stolicka nesposobovala ... nerozumiem ale ako sa to moze takto prenasat do repro ?