Stránka: 2 z 2
| [ Príspevkov: 39 ] | 1, 2 |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 20.06.05 Prihlásený: 10.08.11 Príspevky: 269 Témy: 37 | 37 |
Omg, bol som odhaleny
/Spirit: njn, na kazdeho raz dojde
_________________ Intel E5200 @ 3.5 GHz; 2x2 GB DDR2; 2x250 GB sata hdd; Asus 6850 @900/1055; OS: 7 ,Fedora, Ubuntu
Asus Eeepc 901: Intel Atom 1,6 GHz; 1 GB Ram; 4+8 GB ssd; Intel GMA 945 gpu; OS: Eeebuntu |
|
Registrovaný: 18.12.08 Prihlásený: 26.01.10 Príspevky: 67 Témy: 15 | 15 Bydlisko: NMnV |
No niektoré ceny sú fakt hrozné ale CS teraz za 9€ som tam kúpil, v PGS je za 16.56€ a Opposing Force za 1€.... napadlo ma ale či sa to nedá zaplatiť cez PP, tam predsa nezisťujú kde bývam, nie?
_________________ CPU Intel C2Q Q6600+ AC Cooling Alpine 7 GT | MB ASUS P5Q | RAM 2GB DDR2 1066MHz Corsair Dominator| VGA XFX 8800GTS 320MB | HDDWDC WD3200AAKS-00VYA0 320GB | PSU FORTRON BlueStorm II 500W | Case KME ATX CX-8062 |
|
|
prave som si chcel kupit UT 3 este vcera tam bolo, ale dnes nie je uz v ziadnej ponuke, ani v tej zakladnej a spolu s nim zmizlo uplne aj UT2004... co sa to deje na steame?
EDIT
omg to su totalny mantaci, tak spravia akciu, minu sa im keye a ked dostanu nove tak to uz nebude zlavnene na 10 euro ale zasa to bude stat 30... nemam slov, vazne zaciatocnici...
Citácia: We've temporarily removed Unreal Tournament 3, Unreal Tournament 2004 and the Unreal Deal. We're getting low on CD keys to cover the demand. Once we have enough keys, we'll make the packages available again.
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
rád by som videl, ako by si ty managoval podobný kolos podobné veci sa stávajú takmer všade, nielen na steame, neviem čo sa nad tým vzrušuješ... nie vždy dokáže obchodník odhadnúť skutočný dopyt po nejakom produkte a taktiež, nie vždy to záleží len od neho
_________________ C#, PHP, ... |
|
|
no vies take veci sa nazyvaju management a zasobovanie, pri akciach to plati dvojnasobne, nie je to Lidl, ze ti daju jeden akciovy produkt na jednu predajnu v meste, toto je na trosku inej urovni
a btw tych preslapov uz maju na rovasi viac, nielen tento jeden, takze to skor vidim na spominanu neschopnost
a asi ani nepoznas take nieco ako raincheck alebo podobne veci ze el mariachi?
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
neboj, poznám ale máloktorý obchod sa podľa to aplikuje, čiže...
okrem toho, nehovorím o lidli, ale napr o Orange a podobne. aj tí sú podľa teba amatéri ? u nich je bežné, že keď je nejaký akciový telefón a kvalitný, počkáš si na neho aj 2 týždne
treba si uvedomiť, že práve pri akciách máš uvedené častokrát uvedené "Do vypredania zásob", a tiež to, že veci ako CD Key k hrám nestoja len na predávajúcom, ale aj na dodávateľovi, kľudne môže byť problém mimo steamu a tebe o tom nemusia vôbec povedať
pri akciách niekedy nie je jednoduché odhadnúť, aký bude o produkt záujem, a toto duplom platí pri internetových medzinárodných obchodoch
_________________ C#, PHP, ... |
|
|
zalezi hlavne na pristupe k zakaznikovi - ad jedna ked nevedia, ze 1 euro nie je 1 USD, tak logicky zlyhaju aj v inej oblasti, ako napr. teraz v odhadnuti poctu licencii, navyse ani nenapisali napr. Sold Out- Will be back on bla bla bla, proste to len vymazali z ponuky
a teraz hladaj to na tom ich support fore, nakoniec sa vyhovoril na Epic, ze im dali malo keyov vsak ked si pytali malo, tak aj tolko dostali, proste same vyhovorky
a uz sa mi stalo, ze v Orange nemali telefon pre mna na sklade - tak som im povedal, ze ak teda nemaju tak zrusim pausal a prejdem inde a zrazu z niekade moju E51 vytiahla
|
|
Registrovaný: 20.06.05 Prihlásený: 10.08.11 Príspevky: 269 Témy: 37 | 37 |
Netusil som ze im mozu dojst licencne kluce . Ale co uz, je logicke ze to zablokovali kedze nemali uz vlastne tovar na ponukanie, ich charakter sa prejavi v tom ako zareaguju po ziskani dalsich klucov - ci predlzia akciu vzhladom nato ze ludia nemohli kupovat (co by bolo logicke,jednak im to pomze napravit reputaciu a prinesie im to zarobok). Ale zas zalezi aj ci im tie dalsie kluce daju a ci ich budu moct poskytovat za znizenu cenu.
_________________ Intel E5200 @ 3.5 GHz; 2x2 GB DDR2; 2x250 GB sata hdd; Asus 6850 @900/1055; OS: 7 ,Fedora, Ubuntu
Asus Eeepc 901: Intel Atom 1,6 GHz; 1 GB Ram; 4+8 GB ssd; Intel GMA 945 gpu; OS: Eeebuntu |
|
|
zabudol som, uz mam UT3, nakoniec po 6 hodinach prisli dalsie licencne kluce, cize uz sa da kupit
|
|
Stránka: 2 z 2
| [ Príspevkov: 39 ] | 1, 2 |
|