Caute setci.Mam taky problem.mam na steame zakupenu hru LS 11. a mam s nou takyto problem: Chcel som si zahrat BF 3, tak som si zapol BFko nacitalo sa mi, ptm som si chcel spustit hudbu k tomu, tak som stiahol BF do Windowsu a isiel spustit hudbu, pri spustani hudby mi zamrzol PC, dal som restart, no lenze ked som PC zapol, setky prihlasovacie udaje som mal resetnute, cize som ich musel zadat odznova, ale to nebol problem, problem bol ze jak som dal restart PC zostal som na uctoch prihlaseny, cize sa mi neda absolutne prihlasit na STEAM ani na Origin. Ked sa chcem prihlasit pise mi to ze sa prihlasujem z ineho PC, pritom je to ten isty, chce to nejaky specialny kluc ktory mi steam vraj zaslal na mail, lenze ten mail mi doteraz stale neprisiel, uz je od vtedy 3 dni. Cize steam mam absolutne nedostupny. Prosim o pomoc, rady, napady ako by som to mohol vyriesit. Dakujem
_________________ My PC ------ MB: GIGABYTE Z390 GAMING X /// GPU : Nvidia GTX 1060 6GB /// CPU: Intel Core i5-9600K 3.7 GHZ /// RAM: 2x 8GB HyperX 3200MHz DDR4 /// HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1000GB /// SSD: Intel 520 120GB /// Zdroj: Corsair HX 620 W
Monitor: LG FLATRON W2253TQ |