ja som skoncil mapu. dal som ako vzdy find game pripojilo ma na ten server zacal som hrat zrazu zacalo pisat ze je to nejaky mod tak som chvilu hral. potom ma to nebavilo tak som siel hrat inu mapu a zasa ma pripojilo na ten server ale bol to us inaksi mod boli sme na nejakej streche a strielali zombiko(vypadali tak) tak som sa odhlasil a znova ze si dam tdm ale zase ma ta pripojilo. tak som to vypal. a znovu zapol(hru) naraz som mal vsetko odomknute proste vsetko nemal som ziadne ten hack as take nieco existuje. tak som to odinstaloval. isiel som sa pozriet na mail a pisalo mi ze nietko mi chcel zmenit heslo na gmaily. tak som to vyriesil prihlasil na steam najprv neslo a potom us ano. dal som si iny alternativny mail. a teraz doinstalovavam hru. neviem ci je to nahoda ale fakt neviem co je stym. nikdy ma na taky mod nepripojilo.
// pridané po 1 minúte od posledného príspevkua este ak by to bola nahoda s tymi heslami a inymi vecami tak ten mod sa da nejako odstranit aby ma tam us nepripajalo resp tie vsetky unlocky
// pridané po 7 minútach od posledného príspevkuto ako som sa pokusal pripojit na ten steam cez stranku tak to som chcel ist na podporu a potom ako som zadal ten iny mail tak mi poslalo nejaky kod a us mi ide prihlasit do toho steamu. ale ak mi tam ostanu ten mod tak neviem co mam us ppotom robit
// pridané po 15 hodinách 23 minútach od posledného príspevkubol to takyto mod alebo hack neviem
http://www.youtube.com/watch?v=9kPYZaF4UG4