Stránka: 4 z 4
| [ Príspevkov: 102 ] | 1, 2, 3, 4 |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 22.07.07 Prihlásený: 05.12.21 Príspevky: 1202 Témy: 47 | 47 Bydlisko: Levice |
Inac kazdemu odporucam precitat knihu Steve Jobs. Fakt je to zaujimave. Videl som aj to iGenius na Discovery. A nepacilo sa mi natom to ako pripisovali Jobsovy vsetky zasluhy na tych zariadeniach. Nehovorim, ze natom nemal svoj podiel, ale v tom dokumente to prehnali.
_________________ NOTEBOOK | TYP: ASUS EeePC 1215B | CPU: AMD Brazos E-350 | RAM: 4GB | LCD:12 " | SSD: Samsung 840 EVO 250 GB
STOLNÝ PC | MB: GIGABYTE MA770 UD3 rev 2.1 | CASE: CoolerMaster Centurion II Black Edition | CPU: AMD Phenom II 965 BE 3.4 GHz | CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212+ (AC MX2) | GPU: Gigabyte Nvidia GeForce GTX 660 | RAM: Apacer DDR2 800 Mhz 7 GB | LCD: SAMSUNG SyncMaster 940 BW | HDD1: Seagate 1,5 TB 7200 ot./ min. | HDD2: WD 500GB 7200 ot./ min. | PSU: Seasonic S 12 II 430 W 80 Plus Bronze | Keyboard: Microsoft Wireless Keyboard 2000 | Mouse: GIGABYTE ECO660. |
|
Registrovaný: 19.08.08 Prihlásený: 23.05.24 Príspevky: 420 Témy: 29 | 29 Bydlisko: Bratislava |
Peterson píše: pozri, iTunes Music Store bol spustený v 2003, v dobe keď hudobný priemysel stagnoval a ľudia sťahovali hudbu z internetu, každý si lámal hlavu nad tým ako to zmeniť, od hudobnikov az po nahravacie spolocnosti. Až prišiel Apple s prevratným obchodným modelom, 1 dolár za každú skladbu, stači si prečitat ako dlho viedol SJ obchodne rokovania s nahravacimi spolocnostami, nahravacie spoločnosti s tým razantne nesúhlasili, keďže niektoré skladby stáli viac ako ine, ale on povedal, NIE, bolo by to prilis komplikovane, chcem 1$ za skladbu, tvrdo tiez presadzovali aby sa album predaval ako celok (ako CD), nie jednotlive skladby, ale nakoniec ich po mesiacoch získal na svoju stranu. Tak toto je prinos pre hudobny priemysel, prisiel a diktoval podmienky takym korporaciam ako Universal, Warner, Sony Music, BMG, kto iny mal taku guraz ?
Akú guráž? robil to pre ľudí alebo pre seba? Robil to ako obchodník on na tom zarobil. Veľa hudobníkov si predáva svoju tvorbu aj sami cez net na to netreba Jobsa. Bol to veľmi šikovný človek to sa mu nedá odoprieť ale boh to nebol
|
|
Registrovaný: 12.02.10 Prihlásený: 11.12.24 Príspevky: 13959 Témy: 745 | 745 Bydlisko: Žilina - Li... |
Peterson píše: pozri, iTunes Music Store bol spustený v 2003, v dobe keď hudobný priemysel stagnoval a ľudia sťahovali hudbu z internetu, každý si lámal hlavu nad tým ako to zmeniť, od hudobnikov az po nahravacie spolocnosti. Až prišiel Apple s prevratným obchodným modelom, 1 dolár za každú skladbu, stači si prečitat ako dlho viedol SJ obchodne rokovania s nahravacimi spolocnostami, nahravacie spoločnosti s tým razantne nesúhlasili, keďže niektoré skladby stáli viac ako ine, ale on povedal, NIE, bolo by to prilis komplikovane, chcem 1$ za skladbu, tvrdo tiez presadzovali aby sa album predaval ako celok (ako CD), nie jednotlive skladby, ale nakoniec ich po mesiacoch získal na svoju stranu. Tak toto je prinos pre hudobny priemysel, prisiel a diktoval podmienky takym korporaciam ako Universal, Warner, Sony Music, BMG, kto iny mal taku guraz ?
vidim ze si stal hend zanim ked presne vies co sa tam odohravalo
no nic, podla tvojho avataru usudzujem ze nema zmysel sa s tebou hadat, to je ako hadat sa s COD fandom ...
PS: ked sa povie Apple, tak si spomeniem na foresta gumpa ... kto videl vie, kto nevidel , pozrite si
_________________ MB: ASUS TUF GAMING B550M-PLUS ; CPU: AMD Ryzen 5600X + Noctua D15; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Inno3D GeForce RTX 3060 Ti Twin X2 OC; SSD: WD Black SN750 1TB ; PSU: Corsair RM650x; LCD: Samsung G5 34" UW; MOUSE: Logitech G305 + Razer Goliathus; KEYBOARD: SPC Gear GK550; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10 |
|
Registrovaný: 08.03.08 Prihlásený: 27.12.20 Príspevky: 2680 Témy: 216 | 216 Bydlisko: Humenne |
Staci si pozriet dokument resp. precitat knihu a vedel by si to tiez
Ja sa nechcem hadat ani nic, take je rozhodnutie, ocenili ho a bodka, ale Peterson by kludne mohol povedat, ze podla tvojich postov co cital, sa nema o tom zmysel bavit s tebou. Podla coho usudzujes, ze ty mas pravdu(teda, ze ocenenie dostat nemal) a tak ako hovoris, tak to ma byt? Je to vec nazoru, porota, ktora rozhoduje kto ocenenie dostane, rozhodola ze to bude Jobs a hotovo.
|
|
|
Aha, od vtedy sa hudba len kupuje. Nechapem, naco nejaka ACTA, PIPA, SEPA, ked toto uz davno vyriesil Jobs.
|
|
Komiks o Stevovi Jobsovi vychádza v češtine, dostupný bude aj u nás
zive.sk
|
|
Registrovaný: 12.08.10 Prihlásený: 16.06.24 Príspevky: 6003 Témy: 186 | 186 Bydlisko: Sučany |
Boze uz aj komix o super hrdinovi... Dobry joke.
_________________ Na súkromné správy ktoré sa netýkajú priamo mojej osoby, neodpovedám. Na to je tu fórum. Ďakujem za pochopenie. Zostava: motherboard: MSI B450 MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, Graphic card: Sapphire HD 5780, RAM: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 , power supply: EVGA 650 B3, Sound card: SounBlaster Audigi, monitor: 27" Eizo CX271, mouse: Logitech MX Master, keyboard: Logitech K520, tower: Fractal Design Define R6 Gunmetal Tempered Glass, headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Sennheiser HD650, OS: Win 10 64 bit |
|
Registrovaný: 03.06.10 Prihlásený: 03.11.17 Príspevky: 1360 Témy: 73 | 73 Bydlisko: SENICA-BRAT... |
Náhodou mne sa to páči xD
|
|
Registrovaný: 12.08.10 Prihlásený: 16.06.24 Príspevky: 6003 Témy: 186 | 186 Bydlisko: Sučany |
Ja si počkám na matriošku...
_________________ Na súkromné správy ktoré sa netýkajú priamo mojej osoby, neodpovedám. Na to je tu fórum. Ďakujem za pochopenie. Zostava: motherboard: MSI B450 MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, Graphic card: Sapphire HD 5780, RAM: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 , power supply: EVGA 650 B3, Sound card: SounBlaster Audigi, monitor: 27" Eizo CX271, mouse: Logitech MX Master, keyboard: Logitech K520, tower: Fractal Design Define R6 Gunmetal Tempered Glass, headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Sennheiser HD650, OS: Win 10 64 bit |
|
Registrovaný: 27.09.09 Príspevky: 9457 Témy: 218 | 218 Bydlisko: Bratislava |
a lúskač orechov...
Ja kebyže som jeho rodina, nedovolil by som to.
No ťažia na jeho smrti. Ale to všetci. Zomrela Houston a má také predaje aké by chcela aj počas najväčšej slávy...
|
Registrovaný: 27.09.09 Príspevky: 9457 Témy: 218 | 218 Bydlisko: Bratislava |
Ťažia, ťažia... je to svinstvo. Oni sú schopní ho vykopať a dať do mauzólea a vyberať za to nehorázne peniaze. Skrátka, paraziti.
| [ Príspevkov: 102 ] | 1, 2, 3, 4 |
|