Potreboval by som stiahnúť opakovanie (cca 2 krát do týždňa) databázu z jedného servera a ľudia čo vlastnia ten server mi aktivovali prístup k databáze cez daku ich službu. V princípe potrebujem stiahnúť databázu cez WebServices, spôsob volania http get/post alebo soap, komunikácia prebieha pravdaže cez xml. Veľmi by som potreboval poradiť ako mám začať, ako to mám urobiť bo neviem cca vôbec nič(trocha viem čo je xml a tak). Mám manuál od ich serveru ale tam je kvázi len slovník pojmov v xml a štruktúru.Na stránke majú k stiahnutiu xslt ale to slúži väčšinou len na posielanie dát na ich serveri, ja potrebujem len stiahnúť celú štruktúru databázy(cenník) pravidelne, nemusí to byť automatizovane. Mám k dispozícií webhosting(v prípade php, cgi alebo čoho), alebo vlastný localhost. Nuž čo mi poradíte prosim vás?
_________________ Neverte, že človek sa môže stať šťastným nešťastím druhých. (Seneca)
Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabrania uvidieť hviezdy.(Einstein)
Fujitsu Siemens Amilio PA1510, 15.4` WXGA CrystalView display, AMD Turion 64 X2 TL50, 2x 512MB DDR2 533MHz RAM, 120GB SATA HDD, ATI Radeon Xpress 1100, USB 2.0, FireWire, PCMCIA typ II, VGA (D-Sub konektor), S-Video (TV out), mikrofón/line-in, sluchátka/line-out, čítačka pamäťových kariet Pripojenie: WiFi 768 kbps |