Suhlasim uz je to pozeratelne i ked urcite aj to ladenie farieb ma este znacne rezervy.
Ale k dobremu web designu to ma este kus cesty.
Teraz sa zameraj na design z hladiska pouzitelnosti.z mojho pohladu je tam dost zasadnych nedostatkov a tak napisem ako by som to urobil ja a to sa z daleka nepovazujem za nejakeho experta vo webdesigne len vychadzam z nejakej tej zakladnej teorie.
Zhora dole :
1.) nadpis welcome to
www.domena...bla,bla daj odtial prec. welcome je iba na homepage a to by som dal nad text na uvodnej stranke
2.) Je zvyklostou logo davat na lavo hore a kazdy ho tam aj ocakava takze nadpis c&c++ presun na lavo ako logo a pod mansimi pismenami domena.com, alebo opacne proste vytvorit z toho logo a zaroven aj nazov stranky
3.) neviem co je to redo ale to odtial presun na pravo
4.) je dovod preco option a contact nie je sucastou menu tam vpravo hore je to zavadzajuce...
5.) menu posunut nizsie a do prava kedze vlavo bude logo
6.) strukturovanie stranky - uplne zle, formular na pravo strhava na seba celu pozornost coz je uplna blbost. Navrhoval by som upravit strukturu na dvojstlpcovy layout kde lavom bude welcom,nieco o mne, moje prace a vpravom pod sebou radene search, login, nejake odkazy , reklama, novinky atd.... stlpce od okaraja starnky min 10px medzi sebou 20px a vnutorne odsadenie textu min 10px
7.) upravit strukturovanie textu hlavne nadpisov
ja by som si na tvojom mieste ak sa chces tomu naozaj venovat nastudoval aspon zaklady co sa tyka webdesignu na nete je spusta dobrych clankova a knih....