Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 7 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 27.03.15 Príspevky: 1800 Témy: 153 | 153 Bydlisko: Komárno |
Ahojte vcera sa mi zahadnim sposobom stratil disk D. jedine som ho vedel tak vratiť že som ho musel formatovať, chcel by som vedieť že ci by sa nejak dali vratiť tie udaje, hoci aj par dnovou pracou, ale potrebuejm niektore udaje ktore boli vytvorene prednedavnom a nemal som cas ich zalohovať.
n C vsetko ostalo len D je prazdne resp teraz je tam Win 7
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať |
|
Registrovaný: 08.11.06 Prihlásený: 13.04.18 Príspevky: 7744 Témy: 127 | 127 Bydlisko: BA/TT |
nemal si tie data prepisovat. imho to uz asi sam nespravis.
nabuduce sa najprv pytaj a potom formatuj resp. prepisuj
mozes skusit napr. Restoration, ale velku sancu tomu nedavam.
_________________ CPU: AMD Ryzen5 1600 @ 3,9GHz, Hyper 212, MB: Fatal1ty AB350 Gaming K4, RAM: 2x8GB DDR4 Kingston 3000MHz, GPU: MSI RX 580 GAMING+ X 8G, SSD: Samsung EVO 500GB, HDD: Seagate Baracuda 7200.12 2TB, LCD: AOL Q3279VWF, Key/M: A4Tech Bloody B318, A4Tech Bloody P93, Seasonic 520W, Antec 300, OS: Win10 x64 , NAS: Synology DS115(2TB) CP: Honor 9, PlayStation4 NB: Lenovo IdeaPad 110, Galaxy Tab Inteligencia je to, čo používaš keď nevieš čo máš robiť Jean Piaget |
|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 27.03.15 Príspevky: 1800 Témy: 153 | 153 Bydlisko: Komárno |
no ono to bolo tak že on sa nachadzal ako nedefinovaan cast disku. vies ked mas disk a ides ho rozdelovať pred instalaciu a ono tam bolo ako nedefinovany a bolo tam napisane že pamät 25 GB free 25GB takže už aj vtedy bol prazdny
pisem to v giga lebo neviem presne kolko to tam bolo MB napisane
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať |
|
Registrovaný: 28.07.07 Prihlásený: 15.06.11 Príspevky: 233 Témy: 31 | 31 |
nehral si sa náhoodu s tabuľkou partícií...
kebyže neinštaluješ ten win7 /čo je skvelý win zatail si myslím/ tak by bola vačšia pravdepodobnosť...
stiahni si freeware RECUVA, a spusti ho, daj hladať všetko na Dčku a daj "HLBKOVU" analýzu, môže to scanovať dosť dlho v závislosti od veľkosti,ale niečo sa Ti podarí obnoviť, hlavne ak tam nebola vysoká fragmentácia...
|
|
Registrovaný: 01.11.08 Prihlásený: 01.10.22 Príspevky: 1039 Témy: 85 | 85 Bydlisko: Prešov |
Ked si tie data neprepisal tak by sa dali bonovyt pomocou programou nato urcenych ale ked si tam uz nainstaloval wan 7 tak uz tie data nebudes mat
|
|
ono to ked hladam bude mať celkom iny nazov vsak??
ano už viem nemal som unahlene pustat do toho
len skoda tych 3000 fotiek co som mal
|
Registrovaný: 12.09.07 Prihlásený: 02.10.10 Príspevky: 91 Témy: 17 | 17 |
i ja mám otázku k D-čku.. nestratil som však žiadne údaje. potrebujem spraviť reinstall a nechcel by som všetko stratiť. mám otázku k formátovaniu HDD, ked dávam reinstall Win Xp a nechcem, aby som stratil všetky veci, ktoré mám na D-čku (mám C-čko a D-čko) . ako mam postupovať ? už som robil preinštalovanie. lenže všetko mi z D-čka zmizlo, resp. ked som spustil Win, tak mi D-čko nechcelo otvoriť a musel som dávať formát a to nechcem !!! prosím o helf.
_________________ Toshiba A200-1GS |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 7 ] | |
|