stratil sa mi v ponuke tento poč.hdd,mam ich dva .jeden mam rozdeleny na c,d a druhy na g.prave ten g sa mi stratil po vojdeni do spravy diskovmi piše že g je vadny ked ho dam aktivovat tak mi vyskoči hlaška:doporučujeme na každom zväzku spustit chkdsk...dis je v režime offline.poradte v čom je chyba?
Ten prvý tipujem že máš systémový takže najskôr sa ti natom druhom stala kdesi chyba Skús ho skontrolovať , prípadne tam čosi porieš v správe alebo ho zálohuj a naformátuj cez nejaký lepší soft.
_________________ PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer | CCNA (640-802) |
haha,naformátuj cez nejaký lepší soft...aj formátovať sa dá lepšie alebo horšie???...
na disku má chyby a s chkdskom ich opraví a disk bude znova fungovať
haha,ale ako mam formatovat ked sa mi vobec nezobrazil?Vybral som ho /maxtor sata 160Gb/a naformatoval v druhom pc,ale po vloženi spät sa mi vobec nezobrazuje.pravym tento poč.spravovat,sprava diskov.chyba mi neaky radič alebo čo???pomožte.dik
zapoj ho presne tak ako ked si ho vyberal, ten isty radic SATA. Ak ho Bios nedetekuje, zmen ho a prip. aj datovy kabel ci napajaci ak nahodu sa ani nerozkrutia platne -slabe vybracie budes citit rukou.. Mas aj ine HDD v pc okrem neho?
_________________ NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2 Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka