Poprosím vás,mám problém.Napálil som foto cez nera,na cd-rw z pc.Spustím cez videorekordér nádhera.Chcel so ich zmazať,dal som do pc.ukáže mi dysk prázdny.ked chcem napáliť nejde,čo stým?
zapisoval som asi dvakrát,zmažem cez nera vyhodí prázdne,dám do dvd ukáže foto a čo teraz? poradíš ako sem dostanem do fóra foto z plochy je to o inom skúsme?
1.stlac klavesu Prtsc na klavesnici, najprv si ju najdi
2. otvor si malovanie
3. stlac ctrl+v a tym sa ti obrazok plochy vlozi do toho malovania
4. uloz subor ako jpg napriklad a uploadni ho sem
http://f.imagehost.org/0489/P1140211.jpg pri zapnutí pc. sa vyhodí obrázok tak raz za týždeń.f1 idem dálej xp home edit- servis pack3 ie8 amd64x2 2100mhz 4000+ zákl.dos. msi k9n sli platin. graf.karta nvidia geforce 8500gt 512mb
Ja som chcel seriozne odpovede od odborníka ale nie toto čo tu píšeš ty.Ak nevieš poradiť toto nepíš.Na ten obrázok,myslím že to vystihuje jasne a stručne.
Praveze to nic nevysvetluje. Chcel si poradit ohladom tych obrazkov, potom si chcel vediet ako sa robia screeny a nakoniec uploadnes obrazok ktory je uplne od veci. Admin pls lock
Ak by som chcel pokračovať z tým posledným obrázkom v tomto fóre tak kde?Raz už mi bolo odpovedané na tento obrázok ale myslím že tá odpoved bola asi tak (daj mi z tým pokoj.Proste a jednoducho som chcel zistiť či to je broblém a aký je to problém.