Ahojte,
bohuzial si uz sam neviem dat rady...kedysi som nejakym sposobom nastavil,ze som z tv dokazal precitat subory z pc,teda filmy atd. Som pripojeny cez Lan kabel. Musel som preinstalovat win,takze stare nastavenie sa stratilo a uz to nejako neviem nastavit. Aj predtym som s tym mal problem. Pc mi v telke vidno, teda dokazem sa k nemu pripojit respektive mi ho ukazuje ako streamovaci zdroj ci nieco take ale subory uz neprecita... Snazil som sa to nastavovat vsade kde sa dalo no fakt uz neviem. Streamovanie mam na pc nastavene,teda malo by to byt funkcne,takisto zdielanie priecinku "filmy" z kade chcem citat,teda svacol som tam vsade ze to moze precitat ktokolvek,takisto v karte bezpecnost som tam dal nech to moze citat ktokolvek....na nete som pozeral a dokopy nic k tomu... viete mi poradit co s tym ? takisto by som potreboval helfnut so zdielanim suborov medzi dvoma pc lebo mi to furt nejde,vsetko by malo byt nastavene spravne ako aj v navodoch od mrkvosoftu aj vsade...no pocitace sa niekedy v sieti ani nenajdu,potom najdu,potom nejde pripojit,raz chce heslo raz nie....som z toho uz mimo totalne,lebo nastavenia su take iste....
|