som na OA, žiadna sláva tie ženy
// Spojený príspevok Uto 08.12.15 21:31// btw. táto OA v Topoľčanoch, tu absolútne nikto nevie čo tu robí, pred pár rokmi prestížna škola, teraz tu prváci ťahajú makak na hajzloch, berú "profesorov" s nulovou praxou, moja mama bola na jedinom rodičku, hneď po ňom mi volala, myslel som si že ide o mňa a šlo o to, že moja triedna je absolutne neprofesionalna, bez prejavu vyššej inteligencie ktorú by sa patrilo mať ak učí na takej škole a vraj už nepôjde na žiadne rodičko (prešiel rok a drží slovo
), za 2 roky s ňou viem z ANJ veľký prd, tí profesori čo tu učia 5+ rokov alebo majú nad 40+ vek, tí vedia ako sa správať k žiakom, ako s nimi zaobchádzať, neboja sa žiadného "machra", kdežto tie mladšie bez praxe, vedomostí a inteligencie nechajú žiakov, nech si robia čo chcú, nechajú si skákať po hlave, nechajú si hrešiť do očí...
nuž, podľa toho aký typ človeka si, si asi aj vyberaj školu, ja to mám absolútne v prdeli a ťahám to tu zatiaľ s 1 a 2 na vysvedčku, pribudne asi na polroka teraz jedna, dve trojky no je mi to jedno, ja viem o čom sa na hodinách rozpráva, nepozerám do kníh a zatiaľ mi to ide, až na ekonomiku, ktorá je maturitný predmet, tam musím pozrieť do kníh lebo je to nové pre mňa...
toť môj názor na OA, aspoň tu na tejto je to tak, dúfam že nie všade, lebo by títo všetci "vysoko kvalifikovaný" študenti pohoreli...
aj tak nebudem robiť to, za čo vyjdem zo školy... mám zameranie IT ale to je tiež bieda, čiže pravdepodobne len cudzí jazyk a za známym do Rakúska...