Ahoj, nevyznam sa v notebook cpu, a chcel by som nejaky 200-250€ max teda 300, ale to by sa fakt muselo oplatit, viem ze to je malo ale chcem to len ako student, na programovanie a browsovanie. Vedeli by ste nieco dobre poradit? Rad by som ak by tam bolo intel cpu, nechcem v ntb mat amd
za tych par penazi tam budes mat vzdy len vacsie ci mensie Dosetri na daco normalne, za 500e aspon, inac budes plakat. Student-nestudent, aku pointu ma praca na zariadeni, kde vkuse na nieco cakas?
jasne ze repas, bazos, hocico ja by som si nieco nasiel sam, ale nepoznam starsie cpu a uz vobec nie tie laptopove, ako ja mam nasetrene dost len nechcem vela minut na notas, som myslel ze na bazare sa cosi podari najst :o
"chýba 2x asi 3x3mm plastu na rohoch (typická Lenovo choroba)" Sice som sa s touto "chorobou" este nestretol, ale ak Ti to nebude vadit, je to jeden z tych lepsich, ktore mozes za tie peniaze zohnat..
Na programovanie sa Ti HD+ (1600x900) hodi, nizsie by som nesiel..
chýba 2x asi 3x3mm plastu na rohoch (typická Lenovo choroba)" Sice som sa s touto "chorobou" este nestretol, ale ak Ti to nebude vadit, je to jeden z tych lepsich, ktore mozes za tie peniaze zohnat..
tiez si myslim to iste,je to len zakryvanie skutocnosti,ze s tym nb niekto parkrat klepol,napriklad o zarubnu...