nazdar,
riesim momentalne taku dilemu a neviem co robit dalej.
strucny brief ..
chodim do 2. rocnika FIIT STU v BA - resp. nechodim, iba som si zapisal predmety, no realne som tam nebol od konca 2. semestra, takze na konci tohto (4.) semestra ma vyhodia.
1. semester bol easy, v podstate som sa tam nic nove okrem matiky nenaucil a vsetko som to preplaval s prehladom, no asi som nejak zlenivel a v 2. semstri som nedal 3 predmety. hned na zaciatku som vzdal 1 predmet a z dalsich dvoch som sice zapocet dostal, ale nebol som na skuske. zvysne 3 predmety som spravil, takze do dalsieho rocnika som sa dostal, zapisal si predmety na 3. a 4. semester, no nejak som stratil motivaciu a proste tam dalej nechodil. nechcelo sa mi riesit ani nejake prerusovanie studia, co bola asi kua chyba, lebo som si nemyslel, ze by som sa tam este vratil. okrem toho, pocas celeho studia aj pracujem na dohodu (web developer), takze sa mi status "student" hodil
teraz z toho mam ale nejake vycitky svedomia a mozno by som to este skusil. ake mam moznosti? je mozne nejak opakovat rocnik (pokial mozno rovno ten druhy), alebo si proste musim nanovo podat prihlasku a ist od zaciatku? ak by ma zobrali, ovsem .. to tiez neviem ake su podmienky, ked si vyluceni studenti znova podavaju prihlasky.
fakt ale je, ze by som uz radsej zacal nejak seriozne pracovat, ako studovat. ake sance sa mam momentalne uplatnit ako nejaky koder? ako som uz pisal, mam uz v podstate 2 roky praxe, nejake referencie (no su pod zastitou tej firmy v ktorej momentalne pracujem). na dost slusnej urovni ovladam PHP (Zend, Yii, Smarty ...), ASP.NET MVC, SQL, JS (jQuery), CSS, HTML. robil som si uz aj nejake GUI aplikacky v Jave, semtam zakusnem do C++ a to je asi tak vsetko.
pracu som si este nehladal, len som tak zbezne googlil a nedetekujem ziadny extra velky dopyt po ludoch ako som ja, tak mam trochu obavy o buducnost.
so ... co dalej, pani
? snad este nie som stratena existencia ..