Castokrat ked nieco stahujem sa my stava ze stahovanie zastane a napise ze subor pouzia iny proces. Ako mam zizstit ktory proces ho pouziva? Nic som zo suborom nerobil neotvaral, nepremiestnoval tak neviem co by sa mohlo stat.
Jeden starsi serial ale virus to nieje uz som to preveroval ono sa to len asi spuatilo v nejakom inom programe a ja neviem zistit v ako. Stahovalo ho dost ludi, komentary boli ze subor je vpohode takze virus to asi nebude. Len mi poradte ako sa da zistit kde je to otvorene alebo kde sa ten subor pouziva.
Ak už máš ten súbor, tak si ho otvor a v správcovy (ctrl+alt+del) klikni na ten súbor, priečinok a daj prejsť na proces a pokiaľ to pôjde tak zistíš Pokiaľ sa nejedná o explorer.exe tak by si mohol prácu aj stopnúť a vyskúšať potom.
_________________ PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer | CCNA (640-802) |
Nemusí byť TENTO súbor infikovaný, infikovaným mohol byť nejaký starší...
Robí ti to pri každom sťahovaní hocijakého súboru?
Napr odtiaľto http://www.slunecnice.cz/
Nerobi sa to nejak extra casto, obcas za to mozem aj sam a checl som len vediet ako sa to da zistit. Majky ide presne o explorer co mam robit teraz? Ukoncit proces?
// pridané po 20 hodinách 54 minútach od posledného príspevku
Skusal som stahovat aj jednu hru stalo sap resne to iste, subor pouziva iny program. Zvlastne je ze obydva stahovania sa zasekli na 10.4gb. Nejaka rada?