no ako zacnem Sudden Attack je velmi chytlava MP hra.Pred tym som hraval CS , ale ked som zistil o tejto hre uz CS ani nehram. Kazdy den hravame CW(Clan War).Kdo chce moze ist do clanu aj ked je noobka . Bud ma pridate do Buddy list alebo poslete SS na PCforum a miesto clane mate zarucene .
Hra je dokonca lepsie optymalizovana ako CS 1.6 takze pojde kazdemu .
V hre sa volam: jawakiller_SVK: Moj clan: Alkaci.1stupne
Ta hra hlavne dost podobne pada ako CS Dnes som to stiahol, patchlo to, ale ked ju dam spustit, chvilku nic a potom spadne. Bez varovania, bez erroru, proste sa nespusti ... Win 7 x64. Mal niekto podobny problem ?
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Nejde to. Mozem cakat a cakat, ale stale mam pocit, ze cielom hry je spustit ju Asi pockam na nejaku update, kedze az tak na tom nelipnem. A na CW sa zatial nechystam, pretze v tymto type hier som zatial noob
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Jedinu moznu. Teda ak si dobre pamatam, nebolo tam prilis na vyber(tahal som z oficialnej stranky). Pytalo sa to akurat na sposob akym to chcem stiahnut no a ja som zvolil torrent. Ale toto na to vplyv urcite nema.