4040 v budúcnosti využijem maximálne Multi-GPU a to ona podporuje.
liqua1 priznám sa že tomu deleniu (Z, H, B, 87, 97...) nie celkom rozumiem, ale tak je lepšie ked doska zvládne aj dalšiu generáciu procesorov, pre budúcnosť, či?
Tak som to nakoniec zobral tak ako som to mal napisane, teraz este potrebujem graf. kartu, lebo ta moja to nezvlada. Vyber som zuzil na tieto dve, len by som chcel vediet ci sa oplati priplatit za tu druhu alebo medzi nimi nieje az taky rozdiel, popripade moze byt aj nejaka ina.
pokial nie si vyslovene fanušik nvidie tak 280x je vykonovo na urovni gtx 770 a cenovo medzi nimi ... ma teda o niečo lepši pomer cena/vykon ako gtx770 ... s chladičom od asusu čo bol postnuty vyššie je to dobra kupa ... aj ked k tomu staremu fortronu by bolo lepšie dat menej pažravu grafiku (utiahnut by to sice mal ale pre istotu) nie som fanušik riešenia kedy si ludia nakupia novy hradware za stovky euro a chcu to napajať starym zdrojom ktory ma hodnotu 15/20e ... doska pokial berieš locknuty procak ti stači s H97 čipsetom ...
_________________ PC: cpu: ryzen 5700x , mb: ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II , cooler: DeepCool AK400 , memory: 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 vga: Asus Dual RTX 2070 SUPER EVO OC , psu: EVGA 600 GD , ssd: Crucial P3 Plus 1TB NVMe , case: Fractal Design Focus 2 Black Solid , headphones: Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x sound card: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus , monitor: MSI Optix G241 , operating system: windows 10 PRO