Caute reinstaluujem nb asus k53sv mal som aj blue screen aj jeden error ktory som vyriesil ale momentalne som vo windowse 7 a mam problem nainstalovat ovladace kedze ich instalacia sa zasekla a vyhodilo mi system preparation tool 3.14 kde je system cleaunp instalation enter system out of box experience Oobe a shutdown option reboot , ked dam ok vyhodi fatal error occured while trying to sysprep the machine. Na zahr. Forach bol jeden navod ktory nepomohol, tiez som sa docital ze recovery particia moze byt poskodena. Mimochodom takto som uz nb 2x reinstaloval a v pohode. Poradte mi prosim vas co spravit. Ci stiahnut instalacku na win 7 kde dam serial kod co je na nb. S tym ze asi by som musel naformatovat tento zle nainst. Win 7.
_________________ Windows 7 Home Premium 64 bit Procesor: Intel Core i5 2430M 2,4 GHz (2 400 MHz) 2x jadro TPD 35 W Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie Čip grafickej karty: NVIDIA GeForce GT540M 2 048 MB Rozhranie disku: Serial ATA I 5 400 ot/min Operačná pamäť: 4 GB DDR3 1 333 MHz (1,33 GHz)
som vysoko vzdelaný intelektuál s futuristickými víziami na svet technológii |