Zdravim, pozeram ze uzivatelov netu od tohoto poskytovatela je tu dost, napriek tomu som nenasiel odpoved na moj problem.
Mam net od t-comu, modem Microcom 2706, po dlhsej dobe sa notebooky pomnozili - kupil som wifi router MSI RG60SE, a teraz ta sranda, ked to mam vsetko prekablovane net ide. ale ked sa pokusim pripojit cez wifi tak sa pripojim iba na router, ze pripojenie lokalne. Na routri som nastavoval -PPPoE s loginom a heslom kt mi dali v t-come ale nie som isty ci je to to spravne. Proste cez wifi ako keby ten notebook nevidel dalej ako je router.
Viete niekto poradit? Vdaka. Miro
mas spravne nastaveny roiter a konkretne wifi, frekvencia atd.
mas aktuaizovany modem?
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
router som dokopy nenastavoval okrem PPPoE a WEP nenastavoval nic takze nemam sajnu kde je problem, doma ma tiez MSI router ale cez Chello tam to islo vsetko automaticky, tak som z toho na nervy. Napr pre chello som PPPoE ani nenastavoval a ano, router mam aktualizovany. Miro
ja som bo l skor zvedav na aktualizaciu modemu,
skus si dať vsetko na default a tak skus rozbehať
ak pojde tak potom si až nastav WEP
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať