caute..dnes mi prisiel Samsung T220 a neviem co treba nastavit(ked sa to ovsem da) aby sa mi "nevlnil" obraz...je to vidiet hlavne na tmavsich plochah a vyzera to asi tak jak ked mate zapnuty monitor a natacate ho na kameru tak na displeji kameri vam behaju take pasiky..to iste mi robi teraz len samozrejme v omnoho mensom rozsahu..neni to nejak extra badatelne ale pri pozornejsom pohlade na tmavsiu plochu to je videt...mal som doteraz CRT 17ku a tam som mal obnovovaciu frekvenciu nastavenu na 85Hz...teraz mam 60Hz a viac uz nejde...neviem ci je to chyba v monitore alebo len obycajny nezvyk zo 17´ na 22´...mam nastavene maximalne rozlisenie 1680x1050...moze to byt sposobene aj slabuckou grafikou??(GF FX5200)..idem kupovat novy komp s radeonkou4830 a hned potom monitor zapojim na DVI...budem citit zmenu??..dakujem
Ja som mal na samsungu podobny problem, bolo to sposobene prepetim zo skrine. Mam tv kartu a po koaxiali sa do nej dostaval nejaky bordel co to sposoboval. Kupil som galvanicky oddelovac prepetia a potom rusenie ziadne obraz pekny. Pokial nemas TV kartu tak problem moze byt napriklad v zdroji, alebo skus zapojit monitor do uplne inej elektrickej zastrcky ako je PC(myslim v inom elektrickom okruhu)
TomKocuR: No neviem presny pojem tohto bordelu co tam tecie niesom elektrikar, ale vyriesilo to moj problem, taka mala suciastka : galvanicky oddelovac prepetia
ale ja nemam ziadnu TV kartu..spolieham na to ze je to mojou starou grafickou..za par dni by mi mal kamos poskladat novy PC tak dufam ze ked to potom zapojim na DVI ze vlnenie zmizne