Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 10 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 22.10.05 Príspevky: 429 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Trnava |
maal by som taky zaujem taktnut Celerona 1,7. Cakam na vase rady!!!!
_________________ kdo si hraje nezlobi |
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
rada : precitaj si FAQ na hociktorom fore
ale inak co to mas za dosku?..to je chipset aky? 848?
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
je to socket 478
|
Registrovaný: 30.09.05 Prihlásený: 30.05.08 Príspevky: 2902 Témy: 70 | 70 Bydlisko: Socket 478 |
snake2 píše: je to socket 478
Chipset není socket.
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo... |
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
ok hladal som na nete ale bud to mas blbo oznacene alebo je to fakt divne...bo som nasiel aj dosku o ktorej tvrdia ze ma sdr ram a aj moznost za ma ddr.. ..no kazdopadne to ma via chipset podla toho co som nasiel takze neviem ci to ma vobec agp lock...skus si to zistit v manualy alebo sa pohrab v biose ci tam je moznost lock agp/pci freqenci alebo nieco podobne a potom az zacneme uvazovat o taktovani
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
P4M266
|
no moja doska ma aj SD aj DDRAM
|
a tie moznosti tam nema!!!
|
Registrovaný: 16.05.05 Prihlásený: 09.02.09 Príspevky: 36 Témy: 7 | 7 |
no ten celeron ti o vela hore nepojde, max cca 2,1GHz s box chladicom
ja som mal P4 willamette na 2070MHz tusim, ale ten vykon bol oproti 1700MHz co bolo default biedny
dalsie vec ta MB, podla toho co to je zac, ak by aj v biose mala moznost menit FSB najskor tam bude len 100/133, FSB100>1700MHz a na FSB133>2261MHz by ti to uz nenabehlo, pokial by si nepridal voltaz a to ta doska zarucene nevie
s tou MB na pretaktovanie ani nemysliet, tomu celeronu by to k ohromnemu vykonu nepomohlo a tie starosti kvoli tomu narastu mozno ani nie o 10%,, neviem ci to stoji za to
|
|
Registrovaný: 20.12.05 Prihlásený: 20.05.06 Príspevky: 16 Témy: 2 | 2 Bydlisko: PREŠOV |
_________________ AMD Athlon64 3000+win.@2400mhz chl.ZalmanCNPS 7000B-CU,Gigabyte GA-K8NSC-soc.939 dualchanel nForce 3 250Gb chipset 512kb,MSI NX 6600 GT VTDE 128mb AGP 590/1200Mhz chl.ZalmanFatal1tyFS-V7,2x512ddr/400Mhz/Kingston hyp.x CL2/,SATAII 80GB HDD Seagate,z DTK400W tunning box-chl.zalman |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 10 ] | |
|