Zdravím, potreboval by som poradiť nejaký najlepší Samsung v tejto cenovej kategórii. O iné značky nemám záujem (nie je to pre mňa, podmienka bola táto značka). ďakujem
Ten Samsung by som rozhodne prehodnotil, kedze medzi Android zariadeniami patria k tomu horsiemu a drahsiemu. Aj ked to nie je pre Teba, ak chce od Teba radu, mal by vediet, ze Samsung za tie peniaze ziadny zazrak nebude.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
ide o to že on chce samsung preto lebo ho máju všetci v rodine a su s nimi spokojný. Ja som mu to hovoril že či nejakú inú značku a stále trvá na samsungu.
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
za toho predajcu rucim mojim rankom, osobne sa pozname
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
To je v poriadku, ja mu verim tiez, ale neverim Samsungu bez zaruky. V tychto veciach som paranoidny, pretoze az Ti tam po zaruke nieco odide, ani pes po Tebe nestekne.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!