viete ako to chodi. spokojny uzivatelia su ticho, ale jeden jediny clovek s vadnou vga (a neochotnym obchodnikom) dokaze narobit spust jak hovado. tak to chodi.
ati su skoro vzdy lacnejsie s rovnakym vykonom, co sa tyka chladicov. vzdy sa snazi usetrit, a vacsinou na spravnom mieste (chladenie) a nie na vykone, navrhu atd...
ti co maju problemy s nvidia, tak su vacsinou (nechcem aby to vyznelo zle), amateri, a kupuju to, co ma vacsiu reklamu (nvidia, samozrejme) a co oni spravia? idu hned na reklamacku, ani neskusaju vyriesit problem.. ani nevedia ako problem kde nahlasit, ako ho diskutovat (napr nase forum
) atd. proste ticho. preto citas/pocujes o zlych ati a bozskych nv...
dost bolo obhajovania
tento chladic je jeden z najhorsich co kedy dali na vga, je tam len koli nizkej cene, a aby ako tak vga uchladila. ak chces lepsie, musis si proste priplatit (600sk nieje az tak vela, oproti schadeniu a stiseniu co dosiahnes)
ze vga pecu menej ako cpu? omyl. hiend vga zeru 2x viac ako hiend cpu, (vga 250W, cpu 125W). to ze ma nizsie teploty neznamena, ze menej pecu, ale ze maju vacsie chladenie.
pri kupe novej grafiky sa uz poradim s vami aby som mozno nekupil somarinu a aby to aj vydrzalo
ale teplota CPU je dobra nie? viem off topic ale... tiez stock chladic