Vizuálne je to nezaujímavý web, farby sú presne také, aké píšeš - krikľavé.
Ale je to viacmenej jedno, keďže ide iba o x-tú kópiu starého nápadu. Tento web nie je určený pre ľudí, bude mať minimálnu návštevnosť, takže na farbách nezáleží.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Ja moc priebercivy nie som, ale na tomto webe mi nesadlo farebne zladenie, footer, header, font a ani menu sa mi moc nepaci :/ A som alergicky, ked na mna vyskakuje tooltip ktory pise PRESNE to iste ako menu item ... aky to ma vyznam?
Forty- - tu ani nejde o prieberčivosť, len nechápem, aký ten web bude mať úžitok pre návštevníkov? Prečo by tam mali chodiť? Myslím si, že tam chodiť nebudú a preto som napísal, že je vlastne jedno, ako to bude vyzerať.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.