tak som sa s tym trosku hral a priesiel na :
prototype(requesty na ajax) a thickbox po loadnuti stranky funguju
problem je s tym, ze ked spustim thickbox (teda nejake okienko), tak ajax requesty v prototype nefunguju (ani v thickbox okne ani v hlavnom !) - teda proste po aktivovani thickboxu sa prototype stava nefunkcnym...
napada ma, ci by netrebalo nejakym sposobom znovu loadnut prototype po zavreti thickboxu alebo nieco take :-/
senty píše:
bry den,
potreboval by som pomoct s jednym "zadrhelom"
v skratke:
na svojej stranke nechcem, po zobrazeni stranky v thickboxu odoslat ajax poziadavku na spracovanie formularu (form processing v thickboxu) ale cez prototype
na dlhsie:
staci si predstavit zoznam clankov, na ktory ked kliknete - zobrazi sa Vam popis clanku s moznostou komentovat v thickboxe - ked ale chcete pridat komentar, nic sa nestane (spolupracu jquer thickbox a prototype mam osetrene patrcine cez nocolison jquery a vsetko sa zobrazuje spravne...problem je len v tom, ze po kliknuti na pridanie komentaru sa nic nestane - ani ziadny error ani nic)
pricom ale, ked si dam zobrazit stranku clanok normalne cez url (neotvorim clanok cez thickbox ale manualne zadam url adresu), moznost pridat komentar funguje ... clanok sa spravne zapise do DB
problem je fakt len v tom, ze neviem, preco prototype jquery nereaguje v thickboxe
(pouzivam jquery thixkbox a prototype pre spracovavanie ajax poziadaviek - to preto, lebo cela aplikacia je postavena na cakephp frameworku, ktory tak ako si"nativne" pracuje s prototype ... nechapem, preco prototype normalne funguje ak si dam dozbrazit clanok no v thickboxe sa nic nedeje )
dakujem za vas cas