Zdravičko, mam taky problemik. Mam učet u websupport (artsite.sk) a použivam thunderbird pre poštu, aj s gmailu aj pre viac učtov kvôli artsite a nemal som žiadne problém, až doteraz. Webuspport menil pop3 a smtp servery a všetky sú odteraz defaultne na pop3.websupport.sk a smtp.websupport.sk - no a tu nastáva jadro - Thunderbird dáko umožňuje v nastaveniach účtu zmeniť pop3 server -> to som aj urobil a poštu mi prijíma v pohode ale hľadol som odušu, ale zmenu smtp servera som nikde nenašiel takže mi zrazu nejde odosielať z týchto účtov pošta, čo sa javí ako dosť veľký problém.
Takže moja otázka : ako si v Mozille Thunderbird zmením smtp server?
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
No tak už som to našiel a aj zmenil ale stále sa nevie pri odosielaní pošty pripojiť nechápem prečo, poštu prijímam normálne odtial, aj sťahujem prílohy ale neviem nič napísať A predtým to šlo.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.