Zdar, takže mám takýto problém s týmto editorom, že, mám ho v administrácii, zobrazi sa v pohode, funguje v pohode, ked píšem a upravujem text je to v pohode, aj keď ho pošlem do DB tak sa na stránke zobrazí tak ako má, môj jediný problém je v tom, že keď ten text načítam z DB do TinyMCE v admine aby som si ho mohol upraviť alebo pozrieť, tak TinyMCE ignoruje všetky tagy čo dostane a zobrazí to len ako súvislý text aj keď som ten text cezneho vytvoril a pri písaní to išlo a zobrazovalo ako malo. Samozrejne nepoužívam htmlspecialchars, len addslashes a stripslashes pri vypise. Skúšal som už aj iné editory ale žiadna sláva, tiež robili toto isté alebo neposielali upravený text, proste blbli. Neviete niekto v čom by to mohlo byť? Lebo ja som skontroloval asi všetko, všetky cesty k súborom, všetky súbory. Používam aj slimbox2 a ten som tiež skúšal dať preč a nešlo ani tak. Help, please
Edit: Takže ono to dokonca ide rozdielne ešte aj v prehliadačoch. Takže v Opere mi robí ten problém kt. som opísal, čiže aj keď sú tam html tagy ktoré by mali normálne fungovať, tak to zobrazí ako súvislý text. Vo Firefoxe a Chrome ten text síce napíšem a pošlem do DB ale pri vypise z DB aj keď je text v kóde, tak ho TinyMCE nezobrazí vôbec. No a IE8 kupodivu funguje jediná ako má, čiže text sa zobrazí aj pri načítaní z DB ako má, naformátovaný.