Zdravim, potreboval by som mensiu radu... dostal som za ukol nainstalovat tlaciaren tak som si povedal ze OK nic tazke to nebude ze to mam za 10min... no nejak som pri tom stravil 4 hodiny a chybu som aj tak nenasiel...
Zacal som normalne...stiahol som softik z ich stranky na tu tlaciaren nainstaloval ho a ci mi vytlaci skusobnu stranku a vytlacilo no hned na to to chcelo restart tak som si povedal ze ziaden problem tak som ho teda dal restartovat... no a ked uz windows (windows xp professional) zacal nabiehat tak mi hodilo blue dead a pc sa znova restartol. Skusil som vsetky porty USB podotlacat ze reku sa mozno nieco uvolnilo zo zadu no nestalo sa a stale nabiehala stale Blue Dead... tak som spustil poslednu moznu konfiguraciu a no a tlaciaren zase nesla. Tak som tu instalacku odstranil a premazal registre a dal restart.(Blue Dead nehodilo no tlaciaren nesla). Potom ma napadlo ze nech skusi sam PC najst na nete instalacku pre tlaciaren. Naslo ju ale ze pri instalacii sa vyskytla chyba a program nebude pracovat spravne (a nefungovala tlaciaren). Tak som dal zase restart a skusil nainstalovat anglicku instalacku pre tlaciaren no vysledok bol rovnaky. (Zaujimave je ze ked som mal tlaciaren v prvom USB porte ked som este len prvy krat sadol k PC tak ani tu tlaciaren nenaslo, ale ked som ju prehodil do ineho USB portu co je pod nim tak automaticky mi vybehlo ze sa nasiel novy hardware... skusal som ju nainstalovat aj v inom USB porte no vysledok rovnaky ako na zaciatku blue dead...)
Za kazdu radu budem vdacny