Ahojte, mam taky problem, ze mi netlaci tlaciaren aj ked som si kupil nove farby, proste dam tlacit a tlaciaren sa tvari ako keby tlacila ,ale nakoniec nevytlaci nic, sem-tam to urobi nejaku cervenu ciarku ale ako obrazok sa to nazvat neda. mam tlaciaren Epson SX410, ak viete niekto poradit tak poradte uz som skusal takmer vsetko.
aky mas system? mas spravne ovladace? mas spravne nastavene farby? ked das tlacit viac papierov, vylezie ich viac ci iba jeden a koniec?
strasne slabo opisany problem
ono ta tlaciaren doteraz tlacila, a farby som kupil len shity, ale doteraz vzdy fungovali a tlaci po jeden papier, ovladace su instalovane z prilozeneho CD
ja mam tiez taky problem.ja som mal nainstalovany windows 7 ale uz tu mam xp.nechcela mi tlacit tlaciaren tak som ju z instalacnym cd nainstaloval a furt mi netlaci,Napise mi tam ze je nieco s pripojenim ale vsetko je dobre pozapajane.nevete niekto co stym ?
pravdepodobne upchate trysky na tlacovej hlave. vidi sa mi ze epsony maju trysky ako sucast vozika kam naplne strkas, takze si dotlacil. Pokial je to lacna tlacka, mozes rovno kupovat novu, oprava bude stat tolko jak cela tlacka.
Ja som mal raz upchaté trysky na jednej starej bubblejetke , vybral som ich z tlačiarne ponoril na noc do čistej vody , potom som ich vytiahol nechal uschnúť a tlačiaren mi tlačila . !! TENTO POSTUP VYKONÁVAŤ LEN NA VLASTNÉ NEBEZPEČIE !!!
zdravim mne tlačiaram tlači ale absolutne nejde červena farba ked mam niečo červene tlačit tak tlači na žlto az žlto zeleno neviem prečo neviete nejako poradit? dakujem
mam tlaciaren epson SX 125. kupila som novu ciernu farbu original a ostatne som vyhodila vsetko mam nainstalovne a netlaci. stale mi blika kontrolka cervena na toneroch. mam tam iba ciernu farbu ostatne farbi nemam. niekedy mi aj ukazuje ze tlaci ale netlaci...
Sak toto je 15r vseobecne znama vec, comu sa cudujes? Navod samozrejme necitas.... Dokazes upiect babovku ked ti nedam cukor, hrozienka a pekac? Takisto tlacka nebude fungovat ked mas mat 4 naplne a mas len jednu.
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť kde môže byť chyba v tlačiarni, keď mi stále ukazuje "atrament.kazety chýbajú alebo sú poškodené" aj napriek tomu,že farba v tlačiarni je nová a doteraz všetko fungovalo? Typ tlačiarne:HP Photosmart B010a. Ďakujem za každú radu.