Takze... uz davnejsie som si kupil trochu lepsiu mys (konkretne
http://shop.sunsoft.sk/?Mode=Sti&StiId=62381 , ale to asi nie je v tomto pripade podstatne). Kupil som ju aj kvoli tomu ze ma viac tlacidiel ako bezne mysi, co sa zide hlavne v hrach kde treba ovladat vela veci. Ked som ale v nejakej hre chcel v nastaveniach ovladania nastavit nejaku funkciu pre jedno z dodatocnych tlacidiel (su to styri tlacitka ktore vidno aj na obrazku a navyse kolieskom sa ta hybat aj do bokov - nic z toho nefunguje), tak hra vobec nereaguje, akoby som to vobec nestlacil. Najprv sa mi to stalo v Diablo 2, myslel som ze je to kvoli tomu ze je to stara hra a vtedy take mysi este neboli, ale teraz som zistil ze to nefunguje v ziadnej hre, ani v tych relativne novych. Ovladac mam nainstalovany korektne, vo windowse som skusil nastavit nejaku funkcie na kazde tlacidlo a islo to v poho, takze problem nie je v mysi ani ovladaci na nu... Nemate niekto podobnu mys a ako vam to ide? Ja fakt neviem ako by sa to dalo spojazdnit, mys sa oznacuje ako gamerska, tak som cakal ze tie tlacitka sa budu dat v hrach vyuzit...