Nazdar, mam W7 a nejde mi tento modem v vzdy ked ho zapnem vyhodi ze scanning a to je vsetko a dalej sa nepohnem. co mam s tym robit? XP nechcem ani vistu
apises tento modem ale my to mame vedieť odkial co to je za modem. popis potrobnejdie typ aky je to modem cez co sa pripajas možes uvies providera.... pred tym to fungovalo ?
hodilo by sa uviest aj aky notebook/resp pocitac je to
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
sorry ospravedlnujem sa chcel som to napisat do nazvu temy len som na to trosicku pozabudol je to toshiba G450 a net je orange, on ide ale len na viste a XPecku
no tak co cakas ked vyrobca este oficialne nepodporuje Win7?
jasne, malo by to ist, kedze win7 je len vylepsena vista, ale ako vidis, niekedy to nechodi. Skus tomu programu zapnut kompatibilitu na Vistu alebo XP.
ten skren jak si dal je toho znakom že tam nemaš naimštalovany modem pre W7, ja som ten modem stiahol z netu ale už si nepametam stranku lebo som to inštaloval sestre a dnes k nej idem tak by som ti ten ovladač mohol poslat na email no ma to zhruba necely megabajt, ja som o tom to probleme pisal na orange že im ho pošlem aby ho daly na svoju stranku pre uživatelov a ani mi na to neodpovedali
prosim vas poslite mi niekto ten ovladac lebo ho nikde na nete neviem najst a na tom depositfiles.com
mi napise ze to bolo vymazane...prosim vas chcem aby mi isiel net aj na novom booku...
murko.dominik954@gmail.com prosim Vas.....Dakujem
Odkazy co tu byly už nefungovaly a já ty ovladače zrovna fakt potřeboval, našel jsem je ale někde jinde a uploadnul na nahrajsoubor.cz, kde si je můžete taky stáhnout: http://nahrajsoubor.cz/7b0ed124efd094cb12925e680956b890.
Soubory tam nemažou, tak by to tam mělo vydržet pát let