Johnnny píše:
mas tam dost velky cenovy rozdiel, tak udaj rozpocet a poziadavky, nieco sa najde ...
áno, viem že je tam dosť veľký cenový rozdiel...ale to preto, lebo ešte neviem presne koľko budem môcť do toho investovať...do tých 800€
a myslím si, že toto by bola dobrá voľba:
http://www.sysnet.sk/pocitace/nakup/129578/toshiba/toshiba-satellite-l650-10h/
parametre mi vyhovujú...boli podobné u všetkých notebookov čo som pozeral...len mi hlavne išlo o tú grafickú kartu (nerozumiem sa do toho veľmi)...ale myslím si že ATI Radeon HD 5650 je celkom dobrá voľba (pozeral som si aj to hodnotenie grafických kariet na notebookcheck.com a je umiestnená na 46. mieste čo je v pohode)...ale ak by sa našiel ešte nejaký lepší notebook s podobnými parametrami do tých 800€ a s lepšou grafikou tak by som to uvítal
k tomu predošlému príspevku: desktop PC si nekúpim, pretože notebook mi treba na VŠ...nechcem sa len hrať, ale myslím si, že by mi to malo potiahnuť GTA 4 - aspoň kamošovi to ide a má slabšiu grafiku - len som sa chcel uistiť...ale ďakujem
a ešte jedna otázka k tomu Toshiba L650 10H - čítal som tu tému o tomto notebooku...síce skôr tam písali o podobnom L505 13G...len neviem, či to platí aj na L650 10H...že vraj sa dosť prehýba a je lesklý...prehýba sa akože klávesnica alebo ako tomu mám rozumieť??
za odpoveď ďakujem